Trojici vozača zatvorske kazne zbog upravljanja vozilima pod dejstvom alkohola preko 2 promila

Sutkinja Magdalena Mijić je dana 13. i 14. marta 2024.godine u odvojenim - hitnim postupcima oglasila krivima i osudila na kazne zatvora u trajanju od po 15 dana okrivljene:  N.S (1989) iz Podgorice, D.Č (1972) i V.S. (1979), oba iz Budve.

Njima su izrečene sankcije, jer su dokazani navodi optužnih akata Uprave policije - OB Budva da su u kasnim večernjim i ranim jutarnjim časovima upravljali vozilima pod dejstvom alkohola u koncentracijama većim od 2 g/kg alkohola u organizmu. 
Uz zatvorske kazne su im izrečene i zabrane upravljanja vozilima u trajanju od po 4 mjeseca, kao i po 3 kaznena boda. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti