Turistička organizacija opštine Budva osvojila nagradu na 32. Međunarodnom sajmu turizma „Holiday World & Region World“ u Pragu

Za osvojeno treće mjesto, odnosno, nagradu za izuzetnu prezentaciju na sajmu za štandove do 25 kvadrata, predstavnicima TO Budva uručila je Michaela Volna, menadžerka ovog najznačajnijeg centralno-evropskog sajma turizma u Češkoj, koji se ove godine održava od 15. do 17. marta.

Pored TO Budva, koja je bila nosilac sajamskog nastupa, svoju ponudu je predstavila i budvanska turistička privreda - hoteli : „Avala“, „Maestral“, hotelske grupe „Montenegro Stars“ i “Budvanska rivijera”, kao i LTO iz Tivta, Bara i Herceg Novog.

U organicaciji NTO CG, a u saradnji sa avio-kompanijom Air Montenegro, održana je i zapažena prezentacija za turoperatore iz Češke.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti