Turistička organizacija opštine Budva u sniježnom Beogradu promovisala 20. jubilarni Međunarodni karneval i uskršnje svečanosti u Budvi

Pred brojnim predstavnicima medija i turističkih agencija u bajkovitom prostoru restorana „Kalemegdanska terasa“ okruženog bjelinom nesvakidašnjeg aprilskog snijega, Turistička organizacija opštine Budva, NVO „Feštađuni“ i predstavnici hotela „Avala“ i „Maestral“ promovisali su danas 20. jubilarni Međunarodni karneval, uskršnju manifestaciju „Od Uskrsa do Vaskrsa“ i praznične aranžmane u Budvi.

„U ovom prelijepom sniježnom danu vas pozivamo sve da uskoro osjetite mirise mora, zabave i radosti u Budvi tokom jubilarnog karnevala čije obilježavanje će početi 28. aprila, a trajati sve do 2. maja. Zadovoljstvo je i ovoga puta biti u Beogradu i pozvati sve drage ljude da nam budu gosti tokom prazničnih svečanosti, koji će otpočeti 9. aprila tradicionalnom manifestacijom „Od Uskrsa do Vaskrsa“, a čiji programi su, prije svega, namijenjeni najmlađima.“ – istakla je Tijana Kotarac, predstavnica TO Budva.

„Više od 3.000 učesnika iz 60 zemalja svijeta učestvovaće u, najvećoj do sada karnevalskoj povorci 29. aprila i čast nam je da, većini, uzvratimo gostoprimstvo i pokažemo koliko su „Feštađuni“ i Budva dobri domaćini.“ – rekla je Sandra Jablan iz NVO „Feštađuni“.

Specijalne praznične aranžmane, uskršnje i prvomajske, posebno porodične pakete, promovisali su i predstavnici hotelijera – Milica Bulatović iz hotela „Avala“ i Nataša Kuljača iz hotela „Maestral“, a svi prisutni novinari i predstavnici agencija dobili su i flajere Hotelske grupe „Montenegro stars“ koji su tokom ovog perioda godine obezbijedili visoke popuste u svojim objektima.

Specijalnu nagradu – petodnevni aranžman za dvije osobe – obezbjedio je danas i budvanski hotel „Slavija“.

U okviru jubilarnog karnevala koji se ove godine održava pod sloganom “Zaplešimo skupa, da nam srce jače lupa” u ponedjeljak, 1. maja, od 22:30 veliki koncert će održati Vlado Georgiev, koji je na koktelu u Beogradu zahvalio organizatorima i pozvao sve prisutne da uživaju u dobroj atmosferi i divnim kostimima, koje su imali priliku da vide i danas na svečanom koktelu.

Promotivnom događaju na „Kalemegdanskoj terasi” prisustvovali su i Predrag Mitrović, otpravnik poslova u ambasadi Crne Gore u Beogradu i predstavnici Turističke organizacije grada Beograda.

Beograđani će u poslijepodnevnim satima uživati u promociji budvanskog karnevala u tržnom centru „Galerija”, gdje će ih maskirana vesela povorka obradovati poklonima i pozvati da krajem aprila i početkom maja budu dio nezaboravne atmosfere u Budvi.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti