Turski državljanin zbog posjedovanja droge i saobraćajnih prekršaja kažnjen 1.000€

Državljanin Turske N. T. (22) sat i po iza ponoći je na Jadranskom putu u Budvi u blizini ‘Sajma” u alkoholisanom stanju, pri koncentraciji od 1,13 g/kg alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom.

“Nakon dolaska patrole policije na lice mjesta, pregledom vozila je ustanovljeno prisustvo dvije cigarete sa sadržajem opojne droge ‘marihuana’ koje je okrivljeni namijenjenio ličnoj upotrebi. Nakon sprovođenja u sud, u hitnom postupku mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.000 eura, koja je izvršena odmah po izricanju odluke. Uz kaznu su izrečene i zaštitne mjere: trajno oduzimanje opojne droge i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od 4 mjeseca”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi  Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti