Tužilac odredio 72-časovno zadržavanje i predložio pritvor - otvorili lokale i frizerski salon

Kotorski državni tužilacu nakon saslušanja odredio zadržavanje do 72 sata za četiri osobe, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

"Osumnjičeni I.K., M.P. iz Budve i V.B. iz Tivta su suprotno naredbi Ministarstva zdravlja otvorili ugostiteljske objekte u Budvi odnosno Tivtu, dok je osumnjičena M.M. iz Budve otvorila frizerski salon", saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva iz Kotora i naglašeno da je Protiv svih osumnjičenih podnijet predlog za određivanje pritvora.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti