U Budvi u kratkom roku rasvijetljeno ubistvo u pokušaju

Policija u Budvi u kratkom roku rasvijetlila ubistvo u pokušaju, identifkovala i lišila slobode osumnjičenog.


Slobode je lišen M.P. (37) iz Kotora, sa privremenim boravkom u Budvi.
On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počini na štetu D.M. (46) iz Budve na način što je, 12. novembra, upotrebom oštrog predmeta oštećenom nanio više ubodnih rana, u predjelu glave i grudnog koša.
D.M. je hospitalizovan i on je zadobio teške tjelesne povrede opasne po život.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Vuišem državnom tužilaštvu kojem će osumnjičeni biti priveden uz krivičnu prijavu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti