U Budvi uhapšena osoba kod koje je pronađena marihuana namijenjena uličnoj prodaji

Policijski službenici Odeljenja bezbjednosti Budva, Jedinice za borbu protiv droga su preduzimajući službene mjere i radnje na suzbijanju ulične prodaje opojnih droga, a postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice I.I. (25) iz Budve.

Policija je tokom pretresa navedenih prostorija pronašla i oduzela više komada pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamno zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 162 grama, novac za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge, kao i mobilni telefon za koji se sumnja da je korišten za iste svrhe.

I.I. je lišen slobode zbog navedenog krivičnog djela i on će u zakonskom roku biti sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti