U Budvi uhapšena osoba kod koje su pronađena 34 pvc pakovanja marihuane

Policijski službenici su u Budvi su sinoć, zbog narušavanja javnog reda i mira, u službene prostorije Centra bezbjednosti Budva doveli D.O. (26) iz toga grada, saopšteno je iz Uprave policije.

Prilikom pregleda ovog lica pronađeno je sedam pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana.

Policija je po naredbi Višeg suda u Podgorici izvršila pretres stana D.O. gdje je pronađeno 27 pvc pakovanja sa sadržajem pomenute opojne droge, jedna ručno pravljena cigareta marihuane - tzv. „džoint“, kao i pribor za pakovanje opojne droge.

Obaviješten je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu D.O. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

On će danas uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti