U dva hitna predmeta 1580€ novčanih kazni

Okrivljeni M.R. (2003) iz Kotora je u hitnom postupku oglašen krivim zbog 3 počinjena prekršja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 1.055,00€.

On je prethodne večeri u jednoj lokalnoj saobraćajnici u Budvi zatečen da bez važeće vozačke dozvole upravlja neregistrovanim vozilom u koncentraciji od 1.30 g/kg alkohola u organizmu. Osim kazne izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju. 
U odvojenom postupku, okrivljeni K.R (1997) iz Mojkovca, kažnjen je kaznom u iznosu od 525 € jer je prethodne večeri upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,67 k/kg. Rješenjem mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima u trajanju od 4 mjeseca. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti