U hotelima upola manje gostiju

Na području budvanske opštine boravi 1. 848 gostiju, što je za 13 odsto više gostiju nego prošle godine u istom periodu. To su  podaci Turističke organizacije Budve.

Od ukupnog broja, kako se navodi u izvještaju, 1. 748 je inostranih, dok je stotinu domaćih gostiju.
U hotelima boravi je 262 gosta, odnosno upola manje nego u istom periodu lani. Dobru popunjenost bilježi privatni smještaj u kojem, prema procjenama TO Budva, boravi 1. 586 gostiju što je za 46 odsto bolja popunjenost nego lani.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti