U Splendidu prosidbom počela nova godina

To što je 2020-ta prestupna godina, nije obeshrabrenje za pravu ljubav . Za jednog od 800 gostiju na dočeku Nove u hotelu Splendid – Arsenija Miketića početak druge decenije ovog milenijuma , bio je idealan momenat da zaprosi svoju djevojku .

Publika razgaljena pjesmama Nede Ukraden nagradila je njegov gest dugim aplauzom, a dok ih je sa scene bodrila Neda , osoblje hotela je upotpunilo scenu tortom i vatrometom . Djevojka je naravno rekla DA .Prvi crnogorski rizort sa pet zvjezdica Hotel Splendid Conference & Spa Resort 5* , još jednom je pokazao zašto je bez premca kada je novogodišnji glamur u ptianju.Iskustvo stečeno tokom 13 godina organizacije novogodišnjeg slavlja i ove godine su potvrdili glamuroznim dočekom Nove godine . Hiljadu gostiju u Glavnom Restoranu i Casinu do ranog jutra slavilo je početak nove decenijeovog milenijuma .

 


Neda Ukraden koja je uz svoje najveće pop hitova , koji su obilježili pop muzike ex yu prostora, otpjevala i hitove Tine Tarner ali i brojnih drugih inostranih izvođača inostrane scene .

„ Ozbiljno sam pripremala ovaj nastup kako bih odgovorila glamuru po kojem je ovaj divni hotel prepoznatljiv . Publika me je nagradila iskrenom emocijom i na tome sam im veoma zahvalna jer sam se trudila da veselo i srećno  zajedno počenmo Novu godinu , a naročito sam srećna zbog još jedne vjeridbe na svom koncertu „ izjavila je Neda Ukraden nakon nastupa .

Neda Ukraden će se i večeras na bini pridružiti glavnoj zvijezdi večeri Pteru Grašu koji nakon 5 godina ponovo nastupa u Splendidu .

 „ Ovo je 14-ti put od otvaranja da hotel Splendid Conference&Spa Resort organizuje doček Nove godine i već sada smo zadovoljni rezultatom . Svi aranžmani do 06. Januara su prodati , a prije sedmicu smo u prodaju pustili i nešto pojedinačnIh  ulaznica za koncerte Petra GRAŠA I Harisa DžINOVIĆA , koji nas očekuju do 03. Januara  . Muzički koncept smo upotpunili sa asovima iz svog muzičkog faha i naši dugogodišnji ali i novi  gosti su to nagradili svojim prisustvom „-kazala je PR MANAGER hotelske grupe Montenegro stars Maja Vukićević .

U hotelu Splendid je za djecu organizovan poseban doček uz 24-satnu animaciju i pod nadzorom profesionalnih vaspitača, dok je Casino organizovao doček za 100 inostranih gostiju , što je već postala tradicija .

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti