U toku postavljanje Novogodišnje dekoracije

Javno komunalno preduzeće Budva i ove godine će u skladu sa svojom dugogodišnjom praksom i aktivnostima okititi grad i uljepšati ga za predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

- Ove godine smo izdvojili 80 000 eura za nabavku novih ukrasa a akcenat će biti na površinama koje su do sada bile slabije ili nikako ukrašene. Posebno bih naglasio nov način ukrašavanja u gradskim parkovima i na zelenim površinama. Biće ukrašeni i kružni tokovi u Bečićima, Petrovcu kao i ulazak u grad kod nekadašnjeg Berkovića a sadašnjeg hotela Skver. Za razliku od prethodnih godina, a ja se nadam na radost mještana - uložićemo u ukrašavanje mjesnih zajednica Pržno, Sveti Stefan, Rafailovići i Jaz, što do sada nije bila praksa a time želimo da pokažemo da naše preduzeće želi da se praznična atmosfera osjeti podjednako na teritoriji cijele opštine. Osim svega navedenog, u želji da se što više naših sugrađana uključi u uljepšavanje grada i sa željom da u ova teška vremena koja je prouzrokovala pandemija posebno obradujemo mlade, u pregovorima smo sa osnovnim i srednjim školama da njihovim učenicima doniramo jelke koje će potom oni sami okititi svojim autentičnim ukrasima što je ujedno i način da se mladi kroz svoj rad aktivno uključe u proslavu - zaključio je u saopštenju Predrag Ivanović direktor Komunalnog preduzeća.​

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti