Ubacili su mamac na morsko dno i uključili kameru. Uslijedila je drama

Daleko od naših očiju, morsko dno vrvi od aktivnosti, a kada u to uključite i mamac, nastaje prava žurka podvodnih stvorenja. Korisnik "Jutjuba" Skot Marej montirao je kameru na mrežu za hvatanje rakova, pomoću koje je snimio dešavanja na morskom dnu.

U australijskim vodama on je pronašao razne vrste ribe i rakova, nekoliko raža, pa čak i znatiželjnog delfina. Pomenuti video je za tri dana pregledan više od 1.430.000 puta.   izvor :Blic.rs

VEZANO: Gliserom projurili kroz pijavicu! (VIDEO)

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti