Ugostiteljima i Kotora i Budve zadržavanje u pritvoru do 72 sata

Kotorski tuzilac odredio je zadržavanje do 72 sata za četiri ugostitelja iz Kotora i Budve koji su uprkos zabrani otvorili svoje lokale.

"Dežurni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, je nakon saslušanja odredio zadržavanje do 72 sata protiv 4 lica(V.N, Ž.B, N.S. i A.R.), zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

 

Svi osumnjičeni su suprotno naredbi Ministarstva zdravlja otvorili ugostiteljske objekte u Kotoru odnosno Budvi". saopšteno je iz kotorskog ODT-a.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti