Uhapšen po Interpolovoj potjernici

Uhapšen po Interpolovoj potjernici

Pripadnici Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi prekjuče su uhapsili državljanina Republike Albanije L.L. (30), za kojim je raspisana međunarodna potjernica od strane Nacionalnog centralnog biroa Interpol Visbaden.

L.L. se potražuje na osnovu naredbe nadležnog suda u Saveznoj Republici Njemačkoj, radi obezbjeđivanja njegovog prisustva u sudskom postupku koji se protiv njega vodi, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo ubistvo u saizvršilaštvu iz KZ Savezne Republike Njemačke.

Sumnja se da su, L.L. i njegova prijateljica F.L., u julu ove godine, u Saveznoj Republici Njemačkoj, počinili krivično djelo ubistvo na štetu C.G., supruga F.L.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti