Uhvaćen Cetinjanin koji je zapalio golf

Budvanska policija uhapsila je Cetinjanina S.K. (19) koji se sumnjiči za podmetanje požara na automobilu u Budvi.

"Danas oko 03,10 časova Dežurnoj službi CB Budva, oštećeni M.P. je prijavio da mu gori vozilo u jednoj ulici u Budvi. Na lice mjesta su odmah izašli službenici CB Budva i službenici Službe zaštite i spašavanja – Vatrogasna služba. Po nalogu nadležnog tužioca policijski službenici su izvršili uviđaj i došli do sumnje da je požar koji je izbio na vozilu marke „VW Golf V Plus“ podmetnut na prednjem desnom dijelu vozila", stoji u saopštenju Uprave policije.

Od posljedica požara, dodaju, uništen je prednji dio automobila i nastala je velika materijalna šteta na vozilu.

"Kriminalističkom obradom i na osnovu operativnog rada službenici CB Budva su nedugo od prijave događaja identifikovali, locirali i lišili slobode osumnjičenog S.K. (19) iz Cetinja, nastanjenog u Budvi. S.K. će biti priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari", zaključuje se u saopštenju policije.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti