Ukrajincu 15 dana zatvora zbog vožnje u pijanom stanju

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi Katarina Vujačić Vuksanović je dana 06.11.2022.godine u hitnom postupku okrivljenom H.O. (1986) državljaninu Ukrajine izrekla kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

Okrivljeni je sankcionisan jer je utvrđeno da je u ranim jutarnjim časovima u Budvi upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,07 g/kg alkohola u organizmu. Uz kaznu mu je izrečena i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 4 mjeseca. Po izricanju odluke, okrivljeni je bez odlaganja upućen u UIKS na izdržavanje kazne. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti