Ulcinjaninu 30 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom kokaina i marihuane

Lj.M. (24) iz Ulcinja osuđen je u hitnom postupku na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga.

“Sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić je kaznu izrekla nakon što su u postupku potvrđeni navodi optužnog akta da je okrivljeni dana 21 .maja oko 22,50 časova na putu Ulcinj-Ada Bojana zatečen da upravlja pod dejstvom opojnih droga kokain i marihuana. Prisustvo navedenih opojnih droga policijski službenici su utvrdili preliminarnim ‘droga’ testom na mjestu izvršene kontrole, što je potvrđeno i laboratorijskim testom u zdravstvenoj ustanovi. Uz kaznu su mu određena i 3 kaznena boda kao i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 6 mjeseci.

Zbog bojazni od ponavljanja prekršaja, sutkinja je odlučila da kaznu zatvora izdrži u UIKS Spuž prije pravosnažnosti rješenja”, saopštio ke predsjednik Suda za rekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti