Upis prvaka u Drugu osnovnu školu

Poštovani roditelji predškolaci

Obavještavamo Vas da će prijave za upis u prvi razred osnovne škole početi 18.05.2020. godine i vršiće se elektronskim putem. Roditelji koji upisuju djecu to mogu učiniti putem adrese www.upisi.edu.me. U školu se upisuju djeca rodjena 2014. godine, odnosno djeca koja će do kraja kalendarske 2020. godine napuniti šest godina.
Molimo roditelje da prilikom upisa poštuju teritorijalni princip pripadnosti odredjenoj školi.
Testiranje za upis u prvi razred će se vršiti počev od 01.06.2020. godine uz poštovanje svih epidemioloških mjera. Roditelji će dobiti termin u kom će biti testirano njihovo dijete. Tokom testiranja je obavezno nošenje zaštitinih maski za zaposlene, djecu i roditelje.

Uprava škole

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti