Uprava policije: Tokom vikenda uhapšeno 50 vozača zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Na crnogorskim putevima su tokom prethodnog vikenda evidentirane 62 saobraćajne nezgode, u kojima je pet lica zadobilo teške, a 25 lica lake tjelesne povrede.

U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 179 prekršajnih prijava, izdali 1.055 prekršajnih naloga, oduzeli 27 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu slobode je lišeno 50 vozača.

Uprava policije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju- saopšteno je iz Uprave policije.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti