"Upravljanje projektnim ciklusom"

Društvo za kulturni razvoj "Bauo" upućuje obavještenje i poziv mladima koji se bave kulturom ili su zainteresovani za kulturu, a dolaze iz Budve, Kotora i Herceg Novog, da se prijave na 12, ujedno i posljednju u nizu besplatnih dvodnevnih obuka, pod nazivom "Upravljanje projektnim ciklusom", koja je posvećena sticanju konkretnih znanja i vještina mladih u vezi sa implementacijom projekta - od početka do kraja.

Datum i vrijeme održavanja:

22 i 23. jun, 10-18h

Lokacija: Omladinski klub Budva (TQ Plaza, I sprat)

Trener s kojim će učesnici/ce raditi je Miloš Marković, spec. spoljne politike, predavač i trener sa višegodišnjim iskustvom u civilnom sektoru i saradnji na domaćim i međunarodnim projektima, izvršni direktor NVO Aktivna zona sa Cetinja.

Svi/e zainteresovani/e mogu se prijaviti putem e-mail adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Detaljnije: https://drustvobauo.wordpress.com/.../dvanaesta.../

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti