Uspjeh Plivačkog kluba Budva na Republičkom takmičenju (FOTO)

Plivačkom i vaterpolu klubu Budva, ovoga puta za malo je izmaklo prvo mjesto na republičkom takmičenju Crne Gore ali po broju zlatnih medalja su bili neprikosnoveni.


Sve čestitke svim trenerima koje su "krive" za ove uspjehe :
Ivana Lijesevic
Dragica Zenovic
Sandra Kapičic
Danijela Franeta

"112 MEDALJA od ceka 64 zlatne, po kojima smo po broju medalja najuspjesniji. Ovoga puta u gustoj završnici u generalnom plasmanu 2 mjesto! Najbolji po kategorijama i osvojen pojedinacan pehar od 14 ,Budva je uzela 8!
Ado Gargović, Milos Milenkovic, Timofej Stelchinin, Matija Franeta, Krkovic Milo, Kuljača Jovana, Kustudic Ana Marija ,Borović Jana." su saopštili iz plivačkog kluba na svom fb nalogu


PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti