Uspješna godina za TOB

Tokom prethodne godine, Turistička organizacija opštine Budva je realizovala ili pružila podršku u realizaciji preko 200 događaja i različitih kulturno-zabavnih programa.

Po Javnom pozivu izabrano je 18 projekata valorizacije kulturne baštine i započeta su 2 projekta obnove budvanskih tvrđava. Realizovani su i mnogobrojni društveno-odgovorni projekti, medijske kampanje i niz promo aktivnosti i izvršeno je preko 280.000 prijava turista na 22 info-biroa u godini kad je Budvu posjetilo 850.000 turista!

https://www.youtube.com/watch?v=3GjNOL-ELHE&fbclid=IwAR1GdLf2TX5Z01PD5dkjK7F1elTWEwPSwM5xkF_lfcAmPNAJOpjvD-De-C4

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti