Uspostavljanje redovnog međunarodnog saobraćaja na relaciji Bar-Topčider-Bar

Ministarstvo kapitalnih investicija obavještava korisnike željezničkih usluga da je nakon duže obustave međunarodnog brzog voza , zbog situacije sa pandemijom Covid 19, opet uspostavljen redovan međunarodni saobraćaj na relaciji Topčider – Bar sa polaskom voza broj 431 u 09 sati i 00 minuta , iz stanice Topčider u periodu od 14. juna 2021. godine do 19. septembra 2021. godine.

Polazak  voza broj 430 iz stanice Bar u 09 sati i 00 min. u periodu od 15. juna 2021.godine do 20. septembra 2021. godine. , na osnovu dogovorene organizacije prevoza putnika između  Željezničkog prevoza Crne Gore AD Podgorica i Srbija voz a.d. Beograd. Međunarodni brzi voz br. 432, sa polaskom iz stanice Bar u 19 sati i 00 min. i voz br. 433, sa polaskom iz stanice Topčider u  21 sat i 10 min. i dalje saobraća.

Takođe, obavještavamo javnost da je na osnovu bilateralnog sastanka održanog u maju 2021. godine između Željezničkog prevoza Crne Gore AD Podgorica sa predstavnicima Srbija voz a.d. Beograd, najavljeno da će od 1. 10. 2021. g. međunarodni putnički vozovi umjesto do stanice  Topčider, saobraćati na relaciji Bar - Beograd Centar - Bar, a bez kola za prevoz praćenih automobila.

Pozivamo građane obje države da budu naši putnici i želimo im udobno putovanje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti