Veče Budve u Beogradu

U event centru Promenada u Beton hali, Opština Budva je u saradnji sa TO Budva, Hotelskom grupom (HG) Budvanska rivijera i Javnim preduzećem za upravljanje morskim dobrom Crne Gore sinoć ugostila poslovne partnere, predstavnike turističke privrede Srbije, zvaničnike, predstavnike medija, poznata muzička imena i prijatelje Budve na svečanom koktelu pod nazivom “Veče Budve u Beogradu”.

U emotivnom pozdravnom govoru, predsjednik crnogorske turističke metropole Marko Carević zahvalio se svima na prisustvu i poručio gostima skupa da će i u predstojećoj sezoni u Crnoj Gori i Budvi biti dočekani raširenih ruku.

“Srce mi je puno i prilika mi je sada da vam se zahvalim za prošlu turističku sezonu, što ste imali razumijevanje za Crnu Goru, za sve globalne probleme s kojima smo se suočavali a koji nisu bili mali. Hvala vam što ste se odazvali našim pozivima, što ste dokazali da sve ono što se dešavalo zadnjih 20 godina nije pokvarilo naše odnose, što se potvrdilo da smo mi bratski narodi, odnosno da smo jedan narod sa jednom kulturom, jednom crkvom i tradicijom i običajima koji su nas vjekovima krasili. Zato želimo da i u predstojećoj sezoni budete naši gosti, jer ćete kao i svih prethodnih sezona biti dočekivani široko otvorenih ruku”, istakao je predsjednik Opštine Budva Marko Carević.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević je naglasio da na posebnu dobrodošlicu turisti iz Srbije mogu posebno da računaju u Budvi.

“Pogotovo to važi za Budvu, baš kao što piše na ovom panou “Budva je ljubav koja traje”. Samo vašim prisustvom ta ljubav će biti potpuna, srećnija, jača i veća. Pozivamo sve vas, uključujući i ljude koji ulažu u turističku privredu, a Budva je magnet za biznis, da i oni dođu i investiraju u turističku infrastrukturu našeg grada. Mi smo upućeni jedni na druge i samo povezani možemo da odgovorimo svim izazovima koji su pred nama a koji nisu mali. Želimo da se uvijek ugodno osjećate kod nas, i nadam se da znate da vas Crna Gora nikada neće izdati. Jer, mi smo jedan narod. Uvijek to imajte na umu“, zaključio je predsjednik Opštine Budva Marko Carević pozdravljen burnim aplauzom. prisutnih.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević se posebno zahvalio na prisustvu ministru održive ekonomije Jakovu Milatoviću koji je, kako je naveo, uvijek bio podrška u “turističkoj borbi”.

Veče Budve u Beogradu upotpunjeno je muzičkim programom u kojem su nastupili Nebojša Vranjevac i Ane Kokić.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti