Veliki broj saobraćajnih nezgoda na crnogorskim putevima

Ukupan broj saobraćajnih nezgoda u prvom kvartalu 2021. godine iznosio je 1. 161, što je 10,2 odsto više u odnosu na isti kvartal prethodne godine, saopštio je Monstat.

Broj nastradalih lica u prvom kvartalu 2021. godine iznosio je 472 (od čega je 465 povrijeđenih lica), što je za 4,8 odsto manje u odnosu na isti kvartal prethodne godine.

Prema informacijama Monstata, broj registrovanih drumskih motornih i priključnih vozila u prvom kvartalu 2021. godine iznosi 51. 173 ili 9,3 procenta  više u odnosu na isti kvartal prethodne godine. Broj prvi put registrovnih drumskih motornih i priključnih vozila u prvom kvartalu 2021. godine iznosi 3. 504 što je za 25 procenata manje nego u istom kvartalu prethodne godine.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti