VIDEO Potpuno promijenite način na koji gledate YouTube

Evo nekoliko brzih i jednostavnih trikova pomoću kojih možete koristiti popularni video servis online na posve nesvakidašnje načine

 

 

Pretvorite YouTube u disko

Servis možete koristiti za streaming muzike. Ukucajte www.youtube.com/disco i dobićete popis videa temeljen na svom muzičkom ukusu.

Želite usporiti video? 

Držite razmak dok ga gledate.

Pretvorite video u strip

Ukucajte '&pow=1&nohtml5=1' na kraju URL-a. U dnu prozora s videom pojaviće se dugme na kojem piše 'Pow!' Kliknite na njega i gledajte kako video poprima stripovski izgled. Trik nećete moći izvesti na svim videozapisima, ali kad funkcioniše - zabavno je.

Igrajte se

Dok čekate na učitavanje videa do kraja, koristite strelice na tastaturi i odigrajte partiju Zmije (Snake).

Pogledajte što još ekipa iz BuzFeeda preporučuje:

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti