Voda iz slavina može se piti!

Voda,kojom se potrošači u Budvi,napajaju  sa odvojaka Bijeli do i Prijevor jutros je potpuno bistra i kao takva se ponovo može koristiti za piće.

“Korisnici u naseljima:Seoce,Svinjista,Prijevor i Jaz vodu sa slavina, opet bez bojazni mogu konzumirati.Inače,

naznačena područja napajaju se vodom koju lokalni distributer preuzima iz sistema Regionalnog vodovoda.

Podsjećamo,ostali djelovi Opštine i lokalna vodo izvorišta nisu imali problema sa zamućenjem.

Na čitavoj teritoriji budvanskog područja,voda je prema svim parametrima mutnoće i zakonski propisanim normama ispravna za piće”, naveli su u budvanskom Vodovodu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti