Wake Park – Action Beach Tivat

Wake Park – Action Beach Tivat

Ekipa riders.me nam je poslala iscrpan izvještaj kako je bilo na otvaranju novoizgrađene žičare za skijanje na vodi.

Slike su tu, a video će biti uskoro.

 

U saradnji HTTP “Mimoza” i “Aqua Ski” kluba, ljubitelja skijanja na vodi, realizovao se projekat pod radnim nazivom “Action Beach”, koji za cilj ima oživljavanje prostora za idealno mjesto za zaljubljenike u aktivan odmor i ekstremne sportove. 

Prvi korak ovog projekta je otvaranje Wake Parka koji će obogatiti turističku ponudu Tivta i Crne Gore čime će ovaj region biti ucrtan na karti već poznatih atraktivnih i mnogobrojnih destinacija ove vrste širom planete.

07P2430-5.jpg

Prirodno okruženje i lokacija, u neposrednoj blizini aerodroma i na samom ulasku u grad čine Tivatsku Župu izuzetnim potencijalom za razvoj kreativnih i uzbudljivih a u isto vrijeme sportskih i zabavnih sadržaja, koji će tokom godina privući hiljade novih gostiju i posjetilaca.

Wakeboard je sve popularniji sport za mlade generacije koje se prepuštaju izazovima i uživanju na vodi. Najnoviji Wake Park u Tivtu ima za cilj da privuče upravo ovakvu ciljnu grupu i da pruži novi i moderniji sadržaj, kako za turiste, tako i za građane Tivta i cijele Crne Gore.

Od Septembra je u planu da se u saradnji sa lokalnom samoupravom organizuju besplatne obuke skijanja na vodi za mlade iz Tivta i okoline, a radiće se na tome da se u ovom prostoru u skorije vrijeme organizuju kako regionalna tako i medjunarodna takmičenja u disciplini Wakeboard.

Ekipa riders.me čvrsto vjeruje u potencijal koji ekstremni sportovi imaju kao dio crnogorske turističke ponude, pa će nam i ubuduće dijeliti svoje utiske sa sličnih dešavanja. Više o njima možete pogledati na njihovom sajtu ovdje.

a01.jpg

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti