Zahvalnica Evropskog olimpijskog komiteta Opštini Budva

Predsjednik EOK-a Spiros Kapdalos uručio je zahvalnicu predsjedniku Opštine Budva Milu Božoviću za sjajno iskustvo Crnogorskog olimpijskog komiteta sa Opštinom Budva prilikom organizacije Igara malih zemalja 2019. godine.

Igre malih zemalja Evrope je najveća sportska manifestacija koja se održala u Crnoj Gori.  Igre malih zemalja su olimpijsko takmičenje koje se održava od 1985. svake dvije godine u više sportova i u kojem učestvuju sportisti malih država evropskog kontinenta kao što su Andora, Island, Lihtenštajn, Luksemburg, San Marino, Malta, Monako, Kipar i Crna Gora.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti