Zakucala se u stijenu kada je čula da joj stan gori

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19 časova dogodila na magistralnom putu na Košljunu, Budvanka je prošla bez povreda kada je izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u stijenu.

U isto vrijeme poziv policiji ali i pripadnicima Službe zaštite i spasavanja došao je da se dogodila nezgoda iznad Budve i da gori stan u budvanskom naselju Adok.

Kako saznajemo Budvanka, vlasnica stana u kojem je izbio požar, saznala je za nezgodu i automobilom krenula ka Budvi. U brzini je izgubila kontrolu i udarila u stijenu. Primorskim novinama je potvrđeno da su vatrogasci odmah ugasili vatru koja je izbila, jer je ostao upaljen šporet na kome je bila šerpa. Nije pričinjena veća materijalna steta.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti