Ulovi Voju ribu- Zanimljiva reklama na "Mogrenu"

Da reklame po Budvi dobiju svoju komičnu notu, usljed raznih oštećenje, svjedoči i primjer hotela "Mogren" naspram Staroga grada.

Reklama, na njihovom ribljem restoranu, dobila je sasvim drugačiji smisao, kada je usljed nevremena slovo S nestalo, pa sada turisti i prolaznici, oni sa našeg govornog područja su potpuno zbunjeni kada pročitaju natpis.

 

Slogan "Ulovi svoju ribu", koji je ostao neoštećen u engleskoj verziji, na crnogorskom glasi "Ulovi Voju ribu".

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti