Zatvor za državljanina Turske

Sudija suda za prekršaje u Budvi Katatina Vujačić Vuksanović, je dana 21.08.2021.godine u dva hitna postupka okrivljenom A.S. (1987) državljaninu Turske republike izrekla kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, kao i novčane kazne u iznosima od 350€ i 300€.

Okrivljenom je izrečena zatvorska kazna jer je dana 21.08.2021.godine oko 01,00h provalio u stan koji su koristile oštećene L.J. I L.M., koje su zbog straha preskočile terasu stana i sakrile se na terasu susjednog stana, kojom prilikom im je na engleskom jeziku uputio više uvreda seksističke sadržine. Novčana kazna u iznosu od 350€ mu je izrečena jer je odmah nakon opisanog događaja u suterenu zgrade fizički napao oštećenog S.N. Konačno mu je zbog posjedovanja psihoaktivnih supstanci - opojne droge marihuana za ličnu upotrebu izrečena novčana kazna u iznosu od 300€.

Kako je u pitanju strani državljanin, novčane kazne su izvršene odmah po pravosnažnosti rješenja, nakon čega je okrivljeni upućen u UIKS na izdržavanje zatvorske kazne. 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti