Zatvor za Tivćanina

Dana 09.11.2021.godine sudija suda za prekršaje u Budvi- odjeljenja u Kotoru  Ivana Vukasović je u hitnom postupku izrekla kaznu zatvora u trajanju od 15 dana okrivljenom P.D. (1970) iz Tivta.

Okrivljeni je kažnjen jer je od strane pripadnika policije u mjestu Radanovići, opština Kotor zatečen da upravlja vozilom pod  dejstvom alkohola u organizmu  u koncentraciji od 2.94 g/kg. Izrečena mu je i zaštitna mjera zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 4 mjeseca , kao i 3 kaznena boda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti