Završene konsultacije za izradu odluke o gradskom i prigradskom linijskom prevozu

Konsulatcije u vezi pripreme Nacrta odluke o gradskom i prigradskom linijskom prevozu putnika na teritorji Opštine Budva , koje je organizovao Sekretarijat za komunalno stambene posloven završene su juče.

Kako je rečeno Primorskim novinama Radna grupa za pripremu Odluke o gradskom i prigradskom linijskom prevozu putnika dužna je da obradi sve podatke koji su prikupljeni tokom prethodnih konsultacija i sačini izvještaj koji će biti objavljen najkansije do 23. januara.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti