Zbog nasilja nad učenicama srednje ekonomske škole, baraninu 60 dana zatvora

Dana 13.10.2023.godine S.M (1977) iz Bara, kažnjen je pred odjeljenjem u Baru za prekršaj iz čl. 10 stav 2 Zakona o javnom redu i miru kaznom zatvora u trajanju od 40 dana, a za prekršaj iz člana 8 istog zakona kaznom zatvora u trajanju od 20 dana, nakon čega mu je sutkinja Dubravka Mažić odredila jedinstvenu  kaznu zatvora u trajanju od 60 dana (maksimalna kazna zatvora u prekršajnom postupku).

Okrivljeni je sankcionisan jer su u postupku dokazani navodi Uprave policije OB Bar da je radnje fizičkog nasilja i prijetnje počinio prema tri malodobne učenice srednje ekonomske škole u Baru. Zbog opasnosti da će ponoviti prekršaje, na osnovu člana  229 stav 1 tacka 2 Zakona o prekršajima sutkinja ga je uputila na izdržavanje u UIKS Spuž prije pravosnažnosti rješenja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti