Zbog nasilja prema supruzi 30 dana zatvora za Kotoranina

Sutkinja suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić je u hitnom postupku Kotoraninu P.M. (35) izrekla kaznu zatvora u trajanju od 30 dana počinjenjog nasilja u porodici.

“Okrivljeni je prekjuče u popodnevnim satima u mjestu Radanovići prijetio svojoj supruzi P.T. da neće biti ni cijele njijove poridice među živima. Uz kaznu zatvora su mu izrečene zastitne mjere: zabrane približavanja žrtvi nasilja, kao i zabrana njenog uznemiravanja i uhodjenja u trajanju od jedne godine. Okrivljeni je ranije i krivično osudjivan zbog istovrsnog krivičnog djela. Zbog bojazni da ne ponovi prekršaj, odmah po izricanju kazne je upućen u UIKS Spuž”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti