Zbog nasilničke vožnje Petnjičaninu 950€

D.M. (2001) iz Petnjice, po zakonskoj kategoriji ‘mladi vozač’ upravljao je vozilom brzinom od 177 km/ h na magistralnom putu Podgorica - Bar, u mjestu Sozina, na kojem dijelu puta je ograničenje brzine 80 km/h.

“U istom trenutku je zatečen kako vrši preticanje jednog putničkog vozila preko nisprekidane linije.
Nakon sprovođenja u sud od strane pripadnika Uprave policije dežurni sudija odjeljenja u Baru Alija Musličić mu je u hitnom postupku izrekao novčanu kaznu u iznosu od 950 eura. Izrečena mu je i zabrana  upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 8 mjeseci, kao i maksimalan broj kaznenih bodova”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi
Marko Đukanović

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti