Zbog nereda u Budvi troje kažnjeno za sada

Zbog dešavanja ispred zgrade skupštine opštine Budva, kao i ispred zgrade CB Budva, koja su se desila troje Budvana je kažnjeno jutros u Sudu za prekršaje

“V.K. Iz Budve (1966) kaznjena je novčanom kaznom u iznosu od 400€ zbog narocito drskog ponasanja, koje je ispoljilq gadjanjem jajima sluzbenog vozila CB Budva u kojem su se nalazili policijski sluzbenici i V.B. Iz Budve.

N.P. Iz Budve (1982) kaznjen je jedinstvenom novcanom kaznom u iznosu od 1150€, zbog grubog vrijedjanja ostecenog V.B iz Budve kao i zbog ometanja policijskih sluzbenika u uspostavljanju narusenog javnog reda i mira i ometanja istih, jer je lezao na kolovoznoj povrsini i onemogucavao da sluzbenici Uprave policije odvedu sluznenim vozilom lice V.B.

Đ.Đ. Iz Budve (1996) kaznjen je novcanom kaznom u iznosu od 1000€ zbog omalovazavanja policijskog sluzbenika A.D. koji je vrsio poslove obezbjedjivanja javnog okupljana u uslovima narusenog javnog reda i mira”, saopštio je Zamjenik predsjedjika suda za prekrsaje u Budvi i sudija portparol Marko Đukanović

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti