Zbog odbijanja testa na drogu, bjelopoljac 15 dana u zatvoru

R.B. (1991) iz Bijelog Polja oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana jer je dana 23.02.2024.godine u ranim jutarnjim časovima u naselju Kalimanj, opština Tivat, nakon što je zaustavljen od saobraćajne patrole, odbio da se podvrgne testiranju na droge. 
Dežurna sutkinja odjeljenja u Kotoru Ivana Vukasović mu je osim kazne izrekla zabranu upravljanja vozilima u trajanju od 4 mjeseca, kao i 3 kaznena boda. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti