Zbog prijetnji i uvreda ocu, Kotoraninu 30 dana u Spužu

Sudija suda za prekršaje u Budvi-odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić danas je u hitnom postupku okrivljenom M.D. (40) iz Kotora izrekla kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

“On je kažnjen zbog toga što je u ranim jutarnjim časovima ispred vrata porodičnog stana u Starom gradu verbalno napadao, psovao i vrijeđao svoga oca - oštećenog M.Z. 

Uz kaznu zatvora, okrivljenom su izrečene zaštitne mjere zabrane približavanja oštećenom, zabrane uznemiravanja i uhodjenja oštećenog kao i udaljenje iz stana, sve u trajanju od jedne godine. 

Zbog okolnosti koje su ukazivale da može ponoviti prekršaj, sutkinja je odlučila da se okrivljeni odmah po izricanju kazne uputi na izdrzavanje kazne zatvora u UIKS Spuž”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti