Zbog prijetnji ukućanima Kotoraninu 30 dana zatvora

Dežurna sutkinjja suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić izrekla je Kotoraninu L. M. (37) u hitnom postupku kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

“Odlukom su potvrđeni navodi optužnoga akta kojim je okrivljenom stavljeno na teret je dana 30.11.2023 godine oko 20:00h u naselju Mečerov brijeg, opština Kotor prijetio napadom majci, bratu i tetki, čime je ugrozio njihov porodični mir. Njemu su izrečene i zaštitne mjere: zabrana uznemiravanja i uhođenja žrtava nasilja i zabrana približavanja žrtvama nasilja u trajanju od po 1 godine.Zbog bojazni od ponavljanja prekršaja, sutkinja je odlučila da se okrivljeni uputi na izdržavanje kazne prije pravosnažnosti rješenja”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti