Zbog vožnje pod dejstvom alkohola uhapšena 42 vozača

Saobraćajna policija je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 36 saobraćajnih nezgoda u kojima je sedam osoba zadobilo teške tjelesne povrede, a devet lake tjelesne povrede.

Aktivnostima na terenu saobraćajna policija je podnijela 716 prekršajnih prijava, izdala 343 prekršajna naloga, oduzela šest pari registarskih oznaka te isto toliko vozila isključila iz saobraćaja.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola slobode su lišena 42 vozača. Nikšićka policija lišila je slobode M.Đ. (37) iz Nikšića koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,88 g/kg.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti