Zimske igre za clanove posade 2021

Porto Montenegro ove godine obilježava treću ediciju Zimskih igara za članove posade, sponzorisane od strane kompanije ACREW. Po prvi put, Zimske igre biće održane u tivatskoj opštini i uključivaće
interesantne izazove za učesnike u prostoru između Gornje Lastve i marine Porto Montenegro.

U takozvanoj misiji 'bijeg iz zatvora' učesnici će rješavati niz mentalnih i strateških izazova, koristeći drevna pisma kao vodič.

„Veoma smo uzbuđeni što organizujemo ovaj nevjerovatan događaj treću godinu za redom. Prethodna zimska i ljetnja dešavanja pokazala su prisustvo zdrave konkurencije od strane stotina članova posade i već smo dobili upite za ovogodišnju ediciju. Imajući u vidu izazove socijalnog distanciranja morali smo ponovo da osmislimo koncept naših Zimskih igara, što je rezultiralo najzanimljivijim formatom do sada“,
komentariše direktor marine, Tony Browne.

Ovogodišnji program je organizovan tako da osigura sigurnu socijalnu distancu sa timovima koji će različite izazove rješavati odvojeno i sa maksimalno 4 osobe u timu.

Događaj će biti održan u Tivtu 20. i 21. februara.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti