Zlatni sportisti na prijemu kod Carevića

Predsjednik opštine Budva Marko Carević u svom kabinetu primio crnogorske džiu-džicu reprezentativce Andreja Kaljevića i Ljubicu Nikčević, čestitavši im uspjeh na Evropskom prvenstvu i osvajanje zlatne medalje.Kaljević i Nikčević, članovi đžiu džica kluba Budva i crnogorski reprezentativci, trijumfovali su u kadetskoj konkurenciji i osvojili zlatnu medalju, u disciplini duo mix šou na Evropskom prvenstvu održanom u Njemačkom gradu Mauntalu krajem septembra. Tim povodom je i oprganizovan današnji prijem u kabinetu predsjednika Opštine Budva.

- "Zadovoljstvo je danas imati u gostima evropske šampione, pokušaćemo da ih nagradimo jer mislimo kako na njih tako i na sve uspješne mlade sportiste u našem gradu za koje se trudimo da stvorimo što bolje uslove za rad" kazao je predsjednik opštine Budva Marko Carević.

Andrej Kaljević je istakao da mu današnji prijem kod predsjednika njemu puno znači i da mu pruža motivaciju za dalje uspjehe kojima se nada već na narednom, svjetskom takmičenju u Abudabiju. Istog mišljenja je i Ljubica Nikčević koja je zadovoljna današnjom posjetom i u narednim takmičenjima takođe priželjkuje slične rezultate.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti