Zlato mladim bokserima

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević uručio je medalje na uspješno održanom Evropskom prvenstvu u boksu za mlade.

Opština Budva zahvalna je za promociju koju je dobila zbog održanog Evropskog prvenstva u boksu u našem gradu, ali i ponosna na mlade koji stasavaju njegujući sportski duh i zdrave stilove života.

U proteklih 10 dana prisustvovali smo sportskom događaju koji je za primjer i regionu i Evropi posebno kada se uzmu u obzir uslovi u kojima je održan, i da od prvog dana takmičenja do poslednjeg dana nije zabilježen niti jedan pozitivan test na korona virus.

Crna Gora je šampionat završila sa četiri medalje, zlatnim Bojane i Petra Liješevića, bronzama njihovih kolega iz BK Budva, Nine Radenović i Miloša Krasnićija.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti