Zumba master čas u Porto Montenegru

Zumba master čas u Porto Montenegru

 

Porto Montenegro sportski klub organizuje Zumba master čas, u petak, 13. septembra, sa početkom u 19:00h, na teniskom terenu 1.

Međunarodno licencirana instruktorka zumba fitness-a, Irina Loyko, zajedno sa crnogorskim koleginicama, Anom Radinović, Mašom Mijatović i Jovanom Mihaljević, predstaviće svjetski poznat program vježbanja - jedinstvenu kombinaciju latino plesa (salsa, reaggeton, bachata) i aerobika.

 

Času mogu prisustvovati i amateri - oni koji do sada nisu pohađali časove Zumbe, kao i oni koji se već duže bave ovim poznatim brazilskim pokretima.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti