Nova radna mjesta u hotelu Regent u Porto Montenegru

Na radnom sastanku menadžmenta Regent Porto Montenegro Hotels & Resorts, predstavnika Centra za obrazovanje i trening u Tivtu ZOPT, Biroa rada u Tivtu i kompanije Adriatic Marinas, održanom danas u prostorijama ZOPT-a, definisane su smjernice o mogućnostima pri zapošljavanju u ovoj globalnoj hotelijerskoj grupi, ali i obavljeni prvi intervjui sa potencijalnim kandidatima, polaznicima ZOPT-a.

Regent Porto Montenegro će u svom timu imati od 160 do 170 zaposlenih. Tendencija nam je da regrutujemo ljude iz Tivta i čitave Crne Gore, a koji imaju iskustvo u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, po mogućnosti u hotelskim i ugostiteljskim objektima sa visokim standardima. Naravno, daćemo šansu i mlađima, sa manje iskustva, odnosno onima u kojima vidimo potencijal, te za njih organizovati obuke, kako bi stekli znanja i vještine koje odgovaraju elitnom hotelskom objektu kakav je naš,  naglasio je generalni direktor hotela Regent Porto Montenegro Michael Posh. 

Direktorica ZOPT-a Milena Ćipranić kazala je da su polaznici ZOPT-a, njih petnaestoro u segmentu turizma i ugostiteljstva. lica koja se nalaze na listi Zavoda za zapošljavanje: Oni su u našem centru stekli teorijska i praktična znanja i vještine u ovom domenu, te vjerujemo da imaju potencijal da budu dio tima turističkih jedinica visoke kategorije. Izuzetno mi je zadovoljstvo što će oni imati priliku da se danas sretnu sa vama i dobiju šansu da se profesionalno predstave.

ZOPT_Regent__Adriatic_Marinas-8000.jpg

Šef u Birou rada Tivat Goran Malović istakao je da je stopa nezaposlenosti u Tivtu 13%, te da je od ukupnog broja nezaposlenih 27% ljudi mlađih od 30 godina: Od ovog broja 22% ima visoku stučnu spremu, i potencijal da uz stručno usavršavanje i intenzivan rad odgovore visokim standardima elitne hotelske industrije koja će biti sve prisutnija u Boki Kotorskoj, dodao je on.

U kompaniji Adriatic Marinas više od 80% zaposlenih dolazi upravo iz Crne Gore, a izuzetno je veliki procentat zaposlenih iz TivtaS obzirom na to da smo partneri sa hotelom Regent na velikom projektu kakav je marina i naselje Porto Montenegro, tendencija nam je da zapošljavamo lokalne ljude, stručnjake u svojim oblastima, istakao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Putem oglašavanja u štampanim medijima i na web site-u www.portomontenegro.com kompanija Adriatic Marinas i Hotel Regent Porto Montenegro svake sedmice ažuriraju podatke u vezi sa slobodnim radnim mjestima.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja