U Petrovcu havarija- pukla glavna vodovodna cijev na šetalištu

U Petrovcu havarija- pukla glavna vodovodna cijev na šetalištu

  Posjetioci i turisti koji su juče ujutru šetali petrovačkom rivom, bili su svjedoci velike havarije koja se desila na glavnoj vodovodnoj cijevi, kada je voda bukvalno iz betona počela da kulja na sve strane.

  Do havarije je došlo oko podne, usljed čega se terasa ugostiteljskog objekata bukvalno podigla od pritiska vode koja je počela da izlazi na sve strane.

Screenshot_2013-08-02-14-11-22.jpg

Zamućena voda je izlazila u vodoskocima cijelom dužinom terase ugostiteljskih lokala na sredini šetališta praveći veliku baru na rivi, a neprijatan miris se počeo širiti.

U strahu da nije riječ o izlivanju fekalija, jer se osjećao i neprijatan miris, pozvan je gradski Vodovod koji je juče odmah na lice mjesta uputio ekipu svojih radnika iz tehničke službe, da bi utvrdili kako je došlo do oštećenja cijevi.

  Inače, zbog oštećenja cijevi, juče u podnevnim satima je bila zatvorena bašta bivšeg restorana Cobra.

 „Vjerujemo da ćemo do večernjih sati sanirati havariju“ saopštili su u Vodovodu.

  Inače šetalište uz petrovačku plažu izgrađeno je prije dvije godine i u njega su ugrađene potpuno nove instalacije, praktično potpuno nove cijevi, te je preostalo samo da se izvrši popločavanje.

Screenshot_2013-08-02-14-12-57.jpg

Screenshot_2013-08-02-14-12-38.jpg

Screenshot_2013-08-02-14-10-21_copy.png

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja