"Dan planete Zemlje" sa mališanima (FOTO)

Javno preduzeće je u saradnji sa NVO „Green Net – Zelena mreža“ sprovelo akciju čišćenja i uređenja prostora u blizini Savičića potoka.

Pored čišćenja, djeca iz vrtića "Ljubica Jovanović Maše" su izveli kratak skeč na temu očuvanja Planete Zemlje, nakon čega su svojim likovnim radovima prenijeti poruku odraslima kako treba čuvati našu obalu i naše more. U ovoj akciji učestvovali su volonteri NVO "Green Net", radnici Javnog komunalnog preduzeća Budva, članovi ekološke sekcije JU OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša", djeca vrtića "Ljubica Jovanović Maše", aktivisti fitness studia "Positive", službenici i turisti turističke agencije "Globtour Budva", "Essential story" kao i ostali građani dobre volje. Kako je bilo u druženju sa mališanjima vidite na slikama našeg Adnana Dautovića. 

DSC_3206.jpgDSC_3208.jpgDSC_3214.jpgDSC_3232.jpgDSC_3240.jpgDSC_3243.jpgDSC_3244.jpgDSC_3246.jpgDSC_3257.jpgDSC_3271.jpgDSC_3274.jpgDSC_3279.jpgDSC_3290.jpgDSC_3294.jpgDSC_3303.jpgDSC_3317.jpgDSC_3325.jpgDSC_3347.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja